Piet van den Berg, Keurslager

Keurslager Piet van den Berg uit Monster

Namens het team van keurslager Piet van den Berg heten wij u van harte welkom op onze website. Wij zijn hét adres in het Westland voor het verzorgen van vers belegde broodjes, feestelijke salades, complete buffetten en barbecue partijen.

Ons assortiment in de winkel bestaat uit scharrel rundvlees, scharrel varkensvlees, gildehoen kip producten en een brede keuze uit traditionele vleeswaren en vleeswaren-specialiteiten. Ook bieden wij een groot aanbod van kant en klare maaltijden!

U vindt hier alle informatie over onze Keurslagerij; van onze eigengemaakte worstsoorten tot en met complete buffetten. Kijk ook eens bij de meer dan 1200 recepten onderverdeeld in: categorie, bereidingstijd, eetmoment en nog veel meer!

Lekkere trek gekregen, of heeft u nog vragen? Breng dan een bezoek aan onze Keurslagerij. Onze medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen, wij staan u graag te woord.

Aanbiedingen

Trots van de keurslager
Cordon bleus - gepaneerd of ongepaneerd
3 voor €7,95
 
Keurslagerkoopje
Rookworst - met goud bekroond
2 stuks voor €5,95
 
Keurslager culinair
Captains diner - met kapucijners en gerookte spekreepjes
500 gram €6,25
 
 
 
 
 

 

Vleeswaren trio
100 gram Corned beef
150 gram Leverkaas
100 gram Gesneden grillworst
samen voor €4,45

 

Gehaktdag
Elke dinsdag en woensdag
Gemengd / gekruid gehakt
500 gram €3,50
panklaar gekruid STROGANOFF gehakt
500 gram €4,00
 
Donderdag = biefstukdag
Kogelbiefstuk van het Hollands rund
300 gram €8,75

 

Glutenvrije producten

Klik hier voor een overzicht van de allergeneninformatie met betrekking tot onze vleeswaren. Op dit moment is deze lijst alleen gericht op de aanwezigheid van gluten.

We zijn hard bezig om van ons gehele assortiment de allergenen informatie te verzamelen. Mist u producten? Informeer dan gerust bij ons!

Overzicht allergenen

We hebben een overzicht gemaakt van onze producten met de bijbehorende allergenen informatie. Mocht u het product die u zoekt niet kunnen terugvinden op onze lijst, laat het ons weten en wij verschaffen u per ommegaande deze informatie.

Uiteraard is de lijst ook in onze winkel aanwezig.

Party pan

Warme hapjes in een handomdraai!

Bent u jarig of wilt u wat leuks en origineels bij een andere feestelijke gelegenheid? Dan is de party pan misschien wel de uitkomst voor u.

In de party pan zitten ca. 140 hapjes, deze kunt u zelf samenstellen.

Maaltijden

Maaltijden om van te smullen. Lekker, vers en makkelijk!

Even geen zin of tijd om te koken? De maaltijdservice van keurslager Piet van den Berg kan dan uitkomst bieden. Wij bieden een wisselend assortiment, alles in één: vlees, aardappelen en groente met de verse ingrediënten van de groenteman en uw keurslager. De maaltijden zijn dus ook prima in te vriezen.

Gourmet "nieuwe stijl"

Gourmetten is nog altijd erg populair. Dat is niet zo verwonderlijk, want gourmetten is gezellig en gemakkelijk! Om u helemaal zelf te laten kiezen wat u hiervoor op tafel zet, hebben wij onze gourmet in een nieuw jasje gestoken. U kunt kiezen voor de standaard gourmetschotel en deze aanvullen met een keuze uit het assortiment gourmetspecials, of u kunt uw gourmet in zijn geheel zelf samenstellen. Zo heeft u voor elk wat wils!

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 7 jan. 2019
tot: 20 jan. 2019

Winterse boemerang

Winterse boemerang

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
160

Recept van de week

Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Hoofdgerecht
Kip, Vleeswaren
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Overig

Piet van den Berg, Keurslager

Molenstraat 20-22
2681BS Monster
0174213313

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:30
zondag Gesloten