Piet van den Berg, Keurslager

Keurslager Piet van den Berg uit Monster

Namens het team van keurslager Piet van den Berg heten wij u van harte welkom op onze website. Wij zijn hét adres in het Westland voor het verzorgen van vers belegde broodjes, feestelijke salades, complete buffetten en barbecue partijen.

Ons assortiment in de winkel bestaat uit scharrel rundvlees, scharrel varkensvlees, gildehoen kip producten en een brede keuze uit traditionele vleeswaren en vleeswaren-specialiteiten. Ook bieden wij een groot aanbod van kant en klare maaltijden!

U vindt hier alle informatie over onze Keurslagerij; van onze eigengemaakte worstsoorten tot en met complete buffetten. Kijk ook eens bij de meer dan 1200 recepten onderverdeeld in: categorie, bereidingstijd, eetmoment en nog veel meer!

Lekkere trek gekregen, of heeft u nog vragen? Breng dan een bezoek aan onze Keurslagerij. Onze medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen, wij staan u graag te woord.

Aanbiedingen

Keurslagerkoopje
Hacheepakket - 500 gram vlees, uien en kruiden
Per pakket €7,95
 
Trots van de keurslager
Botermalse entrecote
100 gram €2,75
 
Vleeswarentrio
100 gram Kipfilet
150 gram Eiersalade
100 gram Schouderham
350 gram voor €5,55
Maaltijd van de week
Witlofschotel - goed gevuld met ham en kaas
500 gram €5,98
Kip kerrie schotel - lekker bij witte rijst
500 gram  €5,98
 
 
Gehakt dag
ELKE DINSDAG EN WOENSDAG
Gemengd gehakt of gemengd gekruid gehakt
500 gram €3,75
Panklaar gekruid SATÉ gehakt
500 GRAM €3,75
 
Donderdag = Biefstukdag
Kogelbiefstuk van Hollands rund
300 gram €8,50
 
 
 

 

"HELEMAAL GOUD"

Wij zijn super trots dat onze rookworst GOUD te pakken heeft! Benieuwd hoe? Leest het hieronder:

De rookworst van Keurslager Piet van den Berg pakt het GOUD!

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Piet van den Berg zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen....

Kerstpakketten

Bezorg uw medewerkers een top kerst!

Wat is er beter dan een traditioneel kerstpakket te ontvangen net voor de feestdagen. Waar het draait om heerlijk eten en goed drinken.

De pakketten variëren van simpel naar uitgebreid. En van luxe wijnen naar speciaal bieren. Voor ieder wat wils. Eigen ideeën of ander budget? Bel gerust even voor de mogelijkheden of mail naar info@pietvandenberg.keurslager.nl

Gourmet "nieuwe stijl"

Gourmetten is nog altijd erg populair. Dat is niet zo verwonderlijk, want gourmetten is gezellig en gemakkelijk! Om u helemaal zelf te laten kiezen wat u hiervoor op tafel zet, hebben wij onze gourmet in een nieuw jasje gestoken. U kunt kiezen voor de standaard gourmetschotel en deze aanvullen met een keuze uit het assortiment gourmetspecials, of u kunt uw gourmet in zijn geheel zelf samenstellen. Zo heeft u voor elk wat wils!

Glutenvrije producten

Klik hier voor een overzicht van de allergeneninformatie met betrekking tot onze vleeswaren. Op dit moment is deze lijst alleen gericht op de aanwezigheid van gluten.

We zijn hard bezig om van ons gehele assortiment de allergenen informatie te verzamelen. Mist u producten? Informeer dan gerust bij ons!

Overzicht allergenen

We hebben een overzicht gemaakt van onze producten met de bijbehorende allergenen informatie. Mocht u het product die u zoekt niet kunnen terugvinden op onze lijst, laat het ons weten en wij verschaffen u per ommegaande deze informatie.

Uiteraard is de lijst ook in onze winkel aanwezig.

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Vanaf: 12 nov. 2018
tot: 25 nov. 2018

Blueberry chicken

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Piet van den Berg, Keurslager

Molenstraat 20-22
2681BS Monster
0174213313

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:30
zondag Gesloten