Piet van den Berg, Keurslager

Jaarlijks worden er nieuwe specials van Keurslagerij Piet van den Berg onderscheiden met het predikaat

“MET GOUD BEKROOND”.

Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

ROOKWORST

De rookworst van Keurslager Piet van den Berg pakt het GOUD!

 

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Piet van den Berg zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen!

 

Elk jaar weer steekt Keurslager Piet van den Berg veel tijd in het perfectioneren van de worst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. “Ieder jaar is de rookworst keuring een vaste prik. En al hebben we het volle vertrouwen in een goede uitslag is het toch ieder jaar spannend of we het goud weer binnen kunnen slepen”, vertelt Keurslager Piet van den Berg.

 

Elk jaar gaat Keurslager Piet van den Berg voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. De rookworst die wij maken is al jarenlang een familie recept. Al sinds 1957 wordt dit recept gebruikt om de met goud bekroonde rookworst te maken. Toen werd deze nog in de winkel gemaakt, nu wordt het in de worstmakerij van de broer van Piet gemaakt”, vertelt de gedreven ondernemer.

 

Proeven!

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend.  
 

Jaarlijkse rookworstkeuring
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat. 

FILET AMERICAIN

  • 100 % magere biefstuk tartaat
  • Heerlijke romige saus
  • Speciale kruidenmelange

SPARERIBS

  • Mooie varkensspareribs
  • Speciale marinade
  • Div. kruidenmelange

Piet van den Berg, Keurslager

Molenstraat 20-22
2681BS Monster
0174213313

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:30
zondag Gesloten