Piet van den Berg, Keurslager

Vleeswarenspecials

Gegrilde entrecote
Een heerlijke en eerlijke entrecote rollade van ons eigen Lagedijkerlandse rundvlees. Lekker op de boterham of koud bij de maaltijd.
 
Magere runderrollade
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
 
Verduurzaamde soorten
Eigengemaakt rookvlees, Spinata Romana, Parmaham, Serranoham of een heerlijke Montenauer.
 
 

Luxe vlugklaar

Muiderslotjes
Mals biefstukje gevuld met eigengemaakte kruidenboter afgegarneerd met een pepermanteltje. 
Braadadvies: om en om bakken.
 
Duitse Biefstuk
Grof gemalen biefstuk met een eigen kruidenmelange en afgegarneerd met kruidenboter en peterselie 
Braadadvies: ca 4 minuten bakken.
 
Rundersnitzel a la minute
Plat biefstukje gekruid met een heerlijke kruidenolie van provenciaalse kruiden. 
Braadadvies: ca 2 maal 1 minuut in bakken.

Vlugklaar

Tiroler braadworst

Heerlijk gekruid vers braadworstje, met oostenrijkse kruiden.
Braadadvies: 15 minuten in ruim boter.

 
Argentijnse burger
Heerlijke burger gemaakt van 100 % mager rundvlees en gekruid met een speciale melange van eigen specerijen.
Braadadvies: 10 minuten in ruim boter
 
Lihanboutje
Pittig gekruid varkensvlees aan een stokje
Braadadvies: 10 minuten in ruim boter .
 
 

Vleeswarenspecials

Kip Kerrie Rollade
Een lekker gekruide eigengemaakte kiprollade, lekker zacht van smaak en toch mager.
 
Eigengemaakt Pekelvlees
Heerlijk eigengemaakt pekelvlees, nog op ambachtelijke manier gezouten en gekookt. Hierdoor blijft het pekelvlees lekker sappig en smaakvol
 
Runder rosbief 
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proeft u.
 
Eigen gemaakte Achterham
Onze trots is toch wel onze eigengemaakte achterham.. Door de ambachtelijke manier van bereiden krijgt deze ham een volle smaak. Echt een aanrader.

Spareribs

Met goud bekroond!
 

Spareribs hebben wij voor u al helemaal kant en klaar gemarineerd of zelfs helemaal afgebraden, alleen even opwarmen en smullen maar !! 

Carpaccio

Carpaccio is zeer dun gesneden verse biefstuk. Wij hebben de carpaccio al voor u in een rondje gesneden, een lekkere eigengemaakte dressing erover en een bedje van sla eronder en u hebt een heerlijk voorgerecht.

  • Olijfolie
  • Beetje azijn
  • ruim zout
  • ruim peper
  • tipje cajunkruiden (vraag er naar in de winkel )

De olie roeren en over de Carpaccio uitgieten, maak uw carpaccio af met pijnboompitjes, Tasty tommies in kleine stukjes ( echte tomaatjes ) oude kaas en verse bieslook. 

Piet van den Berg, Keurslager

Molenstraat 20-22
2681BS Monster
0174213313
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:30
zondag Gesloten