Piet van den Berg, Keurslager

Een lekker gekruide kip uit de oven, een gemarineerde kipsaté of een klassieke, zacht gestoofde coq-au-vin. Met kip kun je alle kanten uit. Ook in  wereldgerechten, zoals een Mexicaanse wrap of Thaise curry. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Kip & Kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Gebraden kip ‘bonne femme’

Hoofdgerecht
Kip
Onbekend
Aardappelen, Groenten, Paddenstoelen, Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Bakken, Koken
Overig

Gemarineerde kip met rozemarijnaardappeltjes

Hoofdgerecht
Kip
Onbekend
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue, Oven
Overig

Gevulde kipfilet met kaas, bacon en salie

Hoofdgerecht
Kip
Onbekend
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
Gemiddeld
40-60 minuten
Oven
Overig

Piet van den Berg, Keurslager

Molenstraat 20-22
2681BS Monster
0174213313

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:30
zondag Gesloten